WGH kirja nro 2 kansi

Work goes happy – Paremman työelämän voimavarat -kirja ilmestyy 7.10.2022.

Kirjoitin kirjaan artikkelin: Metataitona itsetuntemus: tietoinen toimija, älykäs itsensä johtaja

Work goes happy – Paremman työelämän voimavarat on ainutlaatuinen kokoelma 12 suomalaisen työelämän huippuasiantuntijan ajatuksia ja käsityksiä työelämän voimavaroista. Se on jatkoa aiemmin ilmestyneelle Paremman työelämän oppaalle (Minea 2022).

Miten saadaan aikaan korkea henkilöstötuottavuus? Miten uudistaa työn tekemisen tapoja digitalisaation, robotiikan ja älykkään automaation muutoksessa? Mitä ovat työelämän metataidot ja mentaalitaidot? Miten työpaikalla sujuu itseohjautuvuus tai uudelleen fokusointi? Muun muassa näitä asioita pohditaan tässä teoksessa, joka antaa voimavaroja työelämään.

Hyvä johtaminen ja johtohenkilöstöön luottaminen heijastuvat hyvänä työkykynä, motivaationa ja sitoutumisena. Sopeutumiskyky, hallintataidot, työstä palautuminen sekä hyvät yöunet ovat työelämän voimavaroja. Stressin voi myös valjastaa voimavaraksi, jolloin energiasta tulee käyttövoimaa.

Work goes happy Oy:n missio on aina ollut paremman työelämän kehittäminen, johon on vaikutettu viestinnän, lukuisten tapahtumien ja ainutlaatuisen asiantuntijaverkoston palvelujen avulla.

Työelämän voimavaran kirjoittajat ovat Anniina Hukari, Brando Louhivaara, Hanna Häppölä, Hannu-Pekka Sinervä, Noora Korppi, Laura Sokka, Leena Pennanen, Marja Liisa-Manka, Ossi Aura, Reidar Wasenius, Teila Tanner-Heikkilä ja Ulrika Björkstam.

Ilmoitan, mistä kirjaa voi tilata, kun se on ilmestynyt. Innostuneena Teila

Jaa tämä postaus