Search

Ilolla omaan voimaan

Unelmoitko sinäkin paremmasta arjesta, vähemmästä stressistä ja arjen tasapainosta?       Et ole yksin! Moni kaipaa nostetta ja hyvää energiaa arkeensa, mitä se tarkoittaa sinulle käytännössä?

Ilolla omaan voimaan piennennetty

Kun olet omassa voimassasi, et puske etkä yritä liikaa, vaan asiat loksahtavat paikoilleen. Huomaat eron motivaatiossasi ja olotilassasi!

                                                                                                            ♥♥♥

Muistatko sen tyytyväisyyden tunteen, kun asiat sujuivat helposti ja vaivattomasti, oli kyseessä sitten työtehtävä, tentti tai vaikkapa uuden projektin tai harrastuksen aloittaminen?

Kun löydät tien takaisin itseesi, niin sisäinen voima alkaa lisääntyä, saat nostetta ja energiaa arkeesi.

                                                                                                           ♥♥♥

Tietoisessa toimijuudessa on kyse ihmistaidoista, sisältäpäin, omasta energiasta ja voimavaroista ohjautuvuudesta.

Tekemisestä, jossa tiedostat tarpeesi ja vaikutat näin hyvinvointiisi.

Hanki itsellesi hyvinvointia!

Usein toimimme kuin automaattiohjauksella, toistamme vanhaa ja tuttua, vaan tuoko se sinulle kaivattua hyvää oloa? Ajatuksillamme ja tunteillamme on vahva voima ja yhteys toisiinsa. Kehomme on viisas ja se reagoi niin negatiivisiin tunteisiin kuin ajatuksiin.

Kiihdytkö nollasta sataan? Ärsyynnyt nopeasti, varsinkin stressaantuneena tai kiireen alla. Yksikin väärä sana tai odottamaton tilanne vievät sinut sivuraiteille. Näet punaista. Tekemisesi ja aikaansaamisesi kärsivät, reagoit tilanteisiin, vaan miten voisit viivästää reaktiotasi ja toimia uudella tavalla, tasapainon tilasta?

Muistatko, kun sait asioita aikaiseksi hyvällä energialla? Jos riisut itseltäsi ylitekemisen, suorittajan tai täydellisen äidin/isän/työntekijän viitan, niin mitä kuoriutuu tilalle? Minkälaisten maskien ja roolien takaa löytyy aito sinä, oma tekemisesi ja olemisesi ilo?

Minkälainen on tasapainoinen ja hyvinvointiasi tukeva suhteesi itseesi? Haluatko elää aidompaa, ilon ja energian täyttämää elämää? Se on mahdollista, vaan ensin tulee oivaltaa oma sisäinen voimasi ja viedä asioita uudella tavalla eteenpäin.

Miten luot työhösi innostusta ja tekemistäsi tukevat käytänteet?

Voit nyt astua hyvän olon polulle. Opit itsestäsi ja opit elämään tasapainoisempaa, ilon ja energian täyttämää elämää, joka tukee toimintakykyäsi. 

Vahvistu ja uudistu & Löydä aito ilo elämääsi Hyvinvoiva sinä, miltä kuulostaa?

Avaimia toimivaan arkeen!

✔ Käytännönläheisessä arjen toimintaasi pysyvällä tavalla parantavassa valmennuksessa opit, kuinka johdat itseäsi ja hyvinvointiasi. Tunnistat toimintaenergiasi laadun ja avaudut uudelle tasolle, jossa annat itsellesi luvan kokea merkityksellisyyttä, aitoa aikaansaamisen iloa ja inspiraatiota.

✔ Tasapainon avaimilla opit tiedostamaan vahvuuksiasi ja avaamaan lukkojasi. Löydät polun oman voimasi lähteelle.

✔ Kehityt oman elämäsi luojana ja opit tekemään valintoja, joilla lisäät motivaatiotasi ja kasvatat hyvinvointiasi. 

✔ Saat lisää virtaa ja energiaa arkeesi. Oivallat, jopa syväoivallat asioita, joilla lisäät toimintakykyäsi ja arjen hyvää tasapainoasi.

Carita ja Teila - kaksi valmentajaa hyvinvointiisi

Matka kohti aitoa itseäsi

Olen Tasapainon Avaimet -menetelmän kehittäjä ja valmentanut työyhteisöjä yli 20 vuotta. Lisäksi valmennan johtoa sekä toimin HR-kehittäjänä. Muutosmatkalla osallistujat ovat saaneet toimivia eväitä niin arjen tilanteisiin kuin omaan kehittymiseen.

Ennen yrittäjäksi siirtymistä toimin pitkään markkinoinnin johtotehtävissä. Monet haasteelliset tilanteet ovat edesauttaneet ymmärrystä siitä, miten tukea niin yksilöitä kuin tiimejä löytämään oman voimansa ja yhteisen kipinän.

Tuhannet valmennettavat ovat auttaneet ymmärtämään, että oma energia ja työn ilo ovat keskeisiä oman hyvinvoinnin kannalta. Ja oman voiman löytäminen on aina sisäinen matka. Olen itse ollut tällä matkalla jo pitkään, tänä vuonna oivalsin taas lisää itsestäni ja elämästä läheisen poismenon myötä.

Tasapainon avaimia on yhdeksän, miten kohtaat itsesi ja muut, sekä mistä lisää virtaa arkeen. Nämä avaimet ovat syvällisiä mutta myös käytännöllisiä ja ne oivalluttavat sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja muita. Teemoina ovat vuorovaikutustaidot, motivaatio sekä jaksaminen. Olen myös sertifioinut Avainvalmentajia.

Tämä verkkokurssi antaa iloa ja innostusta löytöretkelle.

Sinulla on lupa olla vahva ja positiivinen        

Valmentajana autan sinua vahvistamaan sisäisiä voimavarojasi, joilla lisäät itsetuntemustasi ja opit tekemään valintoja, jotka tukevat hyvinvointiasi ja tekemistäsi nyt ja tulevaisuudessa.

Olen yksi Work Goes Happy Paremman työelämän voimavarat -kirjan kirjoittajista. Kirjoitin kirjaan artikkelin: Tietoinen toimija: älykäs itsensä johtaja. Edistän työssäni tietoisen toimijan taitoja toimia voimavarakeskeisesti, aktiivisesti ja valintoja tekevänä yksilönä.

Olen tulkinnut asiakkailleni satoja Firstbeat Hyvinvointikartoituksia ja huomannut, kuinka vaikeaa arjessa on löytää oma hyvinvointia tukeva stressin ja palautumisen tasapaino. Tästä aiheesta puhun tässäkin valmennuksessa.

Vuosina 2017 – 2018 olin yhteistyökumppanina tuotteistamassa Työsuojelurahaston rahoittamaa asiakaslähtöistä palveluhanketta: Tulevaisuuden taitoja Yhdessäluomisen otteella, jossa oli mukana pioneerihenkisiä toimijoita mm. Telialta, Finnairilta ja Valtiovarainministeriöstä.

Tuotteistimme palveluun, joka tukee tietoista toimijuutta ja edistää tulevaisuuden metataitojen syntymistä. Taitoja, joilla vastaamme jatkuvan muutoksessa elämisen ja toimintaympäristön haasteisiin.

 

Tämän valmennuksen tavoitteena on, että opit tunnistamaan ajattelusi laadun ja löydät toimintaasi ja hyvinvointiasi energisoivat tunteet – aidon tekemisen ja aikaansaamisen ilon.

Muutoskyvykkyys on tulevaisuuden tärkein selviytymistaito, jolla johdat ajatteluasi, asennettasi, olemisesi, tunteidesi ja toimintasi laatuja. Esittelemme valmennuksessa Itsensä johtamisen metamallin tietoiseen toimijuuteen. 

Olemme molemmat Kollega.fi -verkkolehden kirjoittajia. Teila kirjoittaa blogeja teemalla: Kiire hallintaan ja Carita teemalla: Tasapainon Avaimet.

Elämä ei ole huomisen odottelua

Jokaisella on oma rytminsä ja kokemus hyvästä arjesta. Omaa arkea ei koskaan kannata verrata toisen arkeen, olemme yksilöitä. Siksi juuri itsetuntemuksen sekä tietoisuuden syventäminen ovat avaimia kohti omannäköistä ja  parempaa arkea.

Usein hyvinvointia koskevat päätökset siirtyvät helposti ”sitten kun -todellisuuteen”: Aloitan huomenna juoksemisen, joogan, laihdutuskuurin, opiskelun, some-paaston … mutta, sitten tuttu arki vie hyvät aikomukset mennessään. Motivaatiota aloittamiseen ei löydy riittävästi.

Tietoisuus- ja tunnetaidot ovat avaimia hyvään arkeen. Kun haluat ottaa pieniä ja sitouttavia askelmia kohti tasapainoa, omaa aikaa ja hyvää oloa, niin sitä on sinulle tarjolla nyt.

Ensimmäinen askel, osta itsellesi: Ilolla omaan voimaan -verkkovalmennus!

Neljästä eri jaksosta koostuvan valmennuksen teemat ovat rakennettu niin, että voit harjoitella näitä asioita arjessasi, omassa tahdissa oivaltaen ja innostuen. 

Jaksojen teemat:

  1. Anna lupa itsellesi olla sinä: Tiedosta omat reagointitapasi ja saat oivalluksia, miten voit tasapainottaa itsesi muutamassa minuutissa.
  2. Tunnista toimintaenergiasi: Mistä saat lisää energiaa? Mikä vie energiaasi? Löydät hyvinvointiasi ja aikaansaamistasi tukevan stressin ja palautumisen hyvä tasapaino.
  3. Uuden aloittamisen ja valinnan hetki: Miten johdat sisäistä tilaasi ja olemisen laatuasi?
  4. Vapaudu turhasta painolastista: Mistä löytyy aito ilo? Löydät itsellesi toimivat keinot sisällyttää ne arkeesi.

Verkkovalmennuksen päätavoitteena on rehellinen itsetutkistelu, jossa opit erottamaan aidot ja vääristyneet ajatukset, uskomukset, toimintatavat ja tunteet toisistaan.

Voit käydä kurssin läpi omaan tahtiisi neljän kuukauden aikana. Keskityt taitoihin, joilla lisäät itsetuntemustasi ja vahvistat hyvinvointiasi.

Katso Ilolla omaan voimaan webinaaritallenne tästä linkistä: https://event.webinarjam.com/go/replay/14/m9wlpsxu3sgsg 

Saat arvokkaita vinkkejä:

1. Miten tasapainotat itsesi nopeasti stressitilanteissa sekä

2. Miten johdat arkeasi omasta energiasta ja voimavaroista käsin.

Verkkovalmennuksessa pureudumme näihin teemoihin syvemmin.

Vastustamme usein muutosta. Muutos jännittä ja pelottaa. Mieli haluaa pysyä vanhassa ja tutussa.

Oletko kuullut tarinan kahdesta kukkapurkista? Toinen puutarhuri hoitaa, kastelee ja lannoittaa kasvia saaden sen kukoistamaan. Toinen puutarhuri iskee kukan ruukkuun ja olettaa, että siinä se kituuttaa ja kasvaa.

Emme tee muutosta, ilman omakohtaista tarvetta.

Jos olet valmis sallimaan itsellesi hyvää oloa ja parempaa arkea, niin lähde mukaan Ilolla omaan voimaan -kurssille.

Pysyvä muutos lähtee siitä, että syntyy kyky tunnistaa oman toiminnan motiiveja, ajatuksia, tunteita ja tarpeita.

”Jos olisin tiennyt mitä nyt tiedän itsestäni Tasapainon Avaimien avulla, olisin todennäköisesti välttänyt Burnoutin.” Esihenkilö palvelualan yrityksessä

”Hyvinvointivalmennus ja sitä edeltänyt voimavarakartoitus herätti. Oli pakko muuttaa päivärutiineja. Olen tehnyt muutoksia arkeeni. Stressi on vähentynyt, kun priorisoin ja delegoin asioita paremmin.” Työnjohtaja rakennusalalta

Ota oma voima käyttöösi ja tule mukaan!

Ilolla omaan voimaan -verkkovalmennuksen sivusto aukeaa torstaina 2.11.2023.

✔  Valmennus on jaettu neljään selkeään jaksoon

✔  Uusi materiaali ilmestyy valmennussivuillesi maanantaisin.

✔  Kurssi koostuu valmennustallenteista, videoista sekä työkirjasta.

✔  Voit käydä itseopiskeluna valmennuksen läpi omaan tahtiisi.

✔ Kaikki työskentelytavat tukevat älyllisen-, tunne-, intuitio- ja kehotietämisen eri muotojen yhdistymistä.

✔  Sinulla on pääsy verkkovalmennuksen materiaalin 4 kk ajan.

Kysy lisää verkkovalmennuksista tai Live-valmennuksesta! Live-valmennus räätälöidään juuri sinun yrityksesi tai työyhteisösi tarpeisiin ja ajankohtaan sopivaksi kokonaisuudeksi.