Vahvista toimintakykyäsi ja johda arkeasi

Jos arki olisi kone, se suorittaisi sille ohjelmoitua kokonaisuutta aamusta iltaan.

Tarvitsemme sekä ajatuksia että tunteita, tahtoa ja osaamista viedä maailmaa valitsemaamme suuntaan. 

Ruuhkavuosien rasitukset

”Muistan kuinka innoissani olin saadessani 34 -vuotiaana vastuulleni Länsi-uudellamaalla sijainneen aluetoimiston käynnistämisen aiemman toimijan jäljiltä. Olimme muutamaa vuotta aiemmin muuttaneet Lohjalle neljännen lapsemme syntymän aikoihin. Isolla, osittain täysin hoitamattomalla tontilla ja remontin tarpeessa olevassa omakotitalossa oli ollut mukavasti puuhaa, aluksi.

Aluetoimiston käynnistäminen rekrytointeineen, asiakaskunnan haltuun ottaminen, myyntipaineet ja tuloksen teon vaatimukset alkoivat näkyä niin kehossa kuin mielessä yllättävän pian. Päivät venyivät kymmenen, kahdentoista tunnin pituisiksi. Kyllä tuloksiakin syntyi, kovia kasvulukuja ja palkintojen pokkkaamisia.

Mutta millä hinnalla? ”PPPPP”, kuten eräs kollegani tuolloin asian kuvasi, eli ”perheellisenä pakko painaa pitkää päivää”. Vai onko?

Kaikkia lapsiani en nähnyt edes joka päivä, olivat menneet nukkumaan jo ennen kuin tulin töistä.

Muutos, ja varsinkin huonot ja vahingolliset muutokset tapahtuvat usein vaivihkaa. Olin sokea kaikille vaaran merkeille!

40 ikävuotta tullessa mittariin elin keskellä aviokriisiä, huonokuntoisena ja ylipainoisena, merkityksellisyyden elämästäni kadottaneena uraohjuksena. Raha ja muut ulkoiset tekijät alkoivat näyttäytyä elämässä täysin erilaisilta aiempaan verrattuna. Ymmärrys elämän jatkuvuudesta sai ainoan liekkinsä lapsista ja heidän kanssaan vietetystä ajasta.

Kului kuitenkin vuosia, joiden aikana rakensin itseäni uudelleen. Äijäthän ei apua pyydä, eivätkä ota vastaan.”

Meillä jokaisella on omat haasteet elämässämme. Uudelleen aloittamisen ei tarvitse kestää vuosia kuten minun kohdallani tapahtui. Nämä kokemukset ovat kuitenkin pohjana sille, että olemme tehneet sinulle kurssin/valmennuksen, jolla voit johtaa itseäsi onnistumaan ja voimaan hyvin, toimimaan hyvällä draivilla pysyvällä tavalla.

Voit valita uuden aloittamisen juuri nyt.

Ikää 55+, helpottaisiko jo?

”Ajattelin, että eihän mikään oikeasti muutu, kun ihminen täyttää 50-vuotta. Olin väärässä. Moni asia ympärilläni alkoi pikkuhiljaa muuttua, aivan kuten itsekin aloin muuttua.

Puolessa välissä kuuttakymmentä kuulin yhä useammin tuttavieni puheissa tarinoita siitä, kuinka joku saman ikäinen kaveri oli sairastunut vakavasti, tai jopa menehtynyt. Olin aluksi ihmeissäni, kuinka ihmiset parhaassa iässä eivät enää olekaan työkykyisiä, tai edes olemassa.

Jotkut kertoivat arjen paineistaan toimiessaan omien vanhempiensa omaishoitajina päivätyönsä ohella. Silmäni tälle uudelle elämän kaaren vaiheelle avautuivat lopullisesti siinä vaiheessa, kun oma äitini sairastui parantumattomasti. Tieto vääjäämättömästä aiheutti surua, epätietoisuus sairauden etenemisen kestosta, hoidon saamisesta, sekä sen laadusta loi harmauden verhon ja tuskan tunteen omaan ja sisarusteni arkeen. Sairaalajaksot, muuttojärjestelyt, hoivakoti ja palleatiivinen hoito tulivat runsaan kolmen vuoden aikana tutuiksi.”

Toisista huolehtiminen on helposti myös pois omasta itsestä huolehtimisesta. Huomaat yllättäen joutuneesi elämään toisten tarpeille. Sinulle tärkeille asioille ei ole aikaa, energiasi vähenevät. Myös ennen näkemättömän nopeasti muuttuvan työelämän vaatimukset vievät veronsa. Haaveilemasi rauhallisempi työn tekemisen tahti ei ole mahdollista, suorittamista vaaditaan yhä enemmän.

Elämä on lyhyt. Arjestasi saattaa kadota sinulle läheisin ihminen, vierelläsi ei ole enää puolisoa, jonka kanssa olet voinut jakaa elämän ilot ja surut, yksinäisyys iskee. Supistut ja elät vain ohuita ja hauraita siivuja elämästäsi.

Jotta jaksaisimme jakaa muille hyvää, tulee meidän tietoisesti huolehtia myös itsestämme. Luoda itseämme hyvällä tavalla uudestaan vahvuuksiemme kautta. Löytää keinot johtaa itseämme hyvinvoivaksi upeaksi itseksemme, tulla vahvemmaksi, oppia nauttimaan onnistumisista ja ylläpitää hyvää draivia elämämme keskellä.

Näiden omien kokemuksiemme pohjalta olemme rakentaneet sinulle valmennuksen, josta saat energiaa toimia pysyvästi hyvällä draivilla, sekä onnistumisen välineitä itsellesi, mutta myös hyödynnettäväksi omassa elämän piirissäsi.

Sinulla on vapaus ja valta aloittaa matka onnistumisiin juuri nyt.

Ehkä tiedostat jo muutoksen tarpeen?

✔ Multitaskaat yhä vain enemmän, henkinen kuormituksesi kasvaa ja teet enemmän virheitä.

✔ Motivaatiosi on hukassa. Stressi syö toimintakykyäsi ja voimavarojasi.

✔ Venyt, vaan et pääse parhaaseen tulokseen – tiedät, että voi suoriutua ja onnistua paremmin.

✔ Itseluottamuksesi on vain häivähdys entisestä.

✔ Vaikeaa, asiat mutkistuvat, et osaa, aika valuu pois perheen yhteisestä ajasta.

Jatkat kuitenkin, koska olet jo tottunut suorittajan arkeen.

Autamme sinua, kuinka voit vahvistaa toimintakykyäsi ja
johtaa arkeasi paremmin

Tiedätkö, että voit johtaa asennettasi ja mieltäsi? Saat käyttöösi ainutlaatuisen itsen johtamisen metamallin. Opit johtamaan ajatteluasi, asennettasi, sekä olemisesi ja tunteittesi laatua.

Asiat sujuvat ja saat juuri oikeita asioita aikaiseksi.  Se on mahdollista! 

Energiasi menee sinne, minne huomioisi on kiinnittynyt. Voit päästää irti muutosvastarinnasta, kriittisyydestä, täydellisyyden tavoittelusta ja itsesi sättimisestä. Löydät ratkaisuja ongelmien sijaan. 

Vahvista toimintakykyäsi ja johda arkeasi -verkkovalmennus

Mä haluan, että se kurssi avaa piilossa olevia minulle merkityksellisiä asioita, tulen niistä tietoiseksi ja löydän keinoja kasvattaa ja vahvistaa minäkuvaa ja minuutta, jotta koen itseluottamusta, joka näkyy arjessa ja tekemisessä!”

Mä opin tekemään valintoja niistä mulle merkityksellisistä asioista, joita mä voin viedä arkeeni, niin että mä uskon ja luotan ja innostun ja oivallan niitä asioita, joista syntyy toimintaenergiaa ja aktiivisuutta!”

Opit olemaan vahva ja toimintakykyinen itsesi tilanteessa kuin tilanteessa.

Valmennuksen viitekehys

Työ ja elämä vaativat tänä päivä yhä enemmän itseohjautuvuutta ja arjen tekemisen johtamista. Olemme tuotteistaneet verkkovalmennuksen, joka tukee toimintakykyistä, tietoista toimijuutta ja edistää tulevaisuuden metataitojen syntymistä. Inhimillisiä taitoja, joilla vastaamme jatkuvan muutoksessa elämisen ja toimintaympäristön haasteisiin.

Itsen johtamisen metamallin ydin löytyy tästä videosta. Sen taustalla on useita käytännönläheisiä ja käyttäytymistieteisiin perustuvia malleja.

Muutoskyvykkyys eli resilienssi on siirtymistä keinottomuudesta toimijuuteen.

Vahvista toimintakykyäsi ja johda arkeasi

Tässä valmennuksessa saat käyttöösi itsen johtamisen metamallin tietoiseen toimijuuteen. Se on tehokas, käytännöllinen ja konkreettinen mielen työkalu, jonka avulla luot paremman arjen itsellesi.

✔ Vahvistat henkistä habaasi ja itseluottamustasi 

✔ Johdat aikaasi ja olemisen laatuasi

✔ Tiedostat roolisi ja otat sisäisen voimasi käyttöön

✔ Vahvistat toimintaenergiaasi ja parannat toimintakykyäsi  

Valmennus sisältää neljä jaksoa. Valmennuskokonaisuuden hinta on 97€ (sis. alv 24 %).

Itseluottamus on vahva motivaattori, jolla parannat suorituskykyäsi ja onnistumisiasi. Se on vahva osa minuuttasi ja keskeinen tekijä menestyksessä, niin työelämässä kuin arjessasi.
 
Kun uskot, että voit saavuttaa tavoitteesi, löydät siihen motivaation sisältäsi. Uskot kykyihisi ja olet valmis kokeilemaan uutta, ottamaan jopa riskejä.
 
Mistä ammennat itseluottamustasi? Miten ja mistä motivoidut? Uskotko, että voit saavuttaa tavoitteesi ja onnistua? 
 
Tässä jaksossa löydät itseluottamuksesi ytimen, tapoja motivoida itsesi tavoitteisiisi.

Minkä koet sisälläsi, kehossasi ja mielessäsi, heijastat myös ulos. Jos koet kiirettä, olet kiireen mielentilassa. Kiire heijastuu tekemiseesi, aikaansaamiseesi ja olemiseesi. Ihmiset myös aistivat kiireesi.
 
Oman sisäisen tilan johtaminen on mahdollista. Mitä tietoisemmaksi tulet läsnäolon laadustasi ja valinnastasi uuden aloittamisen hetkessä, sitä paremmalla tunteella ja toimintaenergialla voit työskennellä.
 
Olemisen tilasta rakennat siltaa itsellesi parempaan vuorovaikutukseen, yhteistyöhön, tekemiseen, aikaansaamiseen ja johtamiseen.
 
Tässä jaksossa opit, miten rakennat nykyhetkestä ankkurin, jossa luot fokuksen tekemiseesi?

Sinulla on monia eri rooleja. Joskus voit elää sen mukaan, mitä kuvittelet toisten sinulta odottavan, jopa omien arvojesi kustannuksella. 

Usein uskomukset ja kuvitelmat itsestäsi erottavat sinut todellisesta olemuksestasi.
 
Muuttamalla ajatuksia itsestäsi, tulemalla tietoiseksi eri rooleistasi, voit muuttaa elämääsi.
 
Tässä jaksossa opit, kuinka tunnistat, hyödynnät ja vahvista eri roolejasi.

Minkälainen on tulevaisuudenkestävä (työ)identiteettisi? Luotatko itseesi, tekemiseesi ja osaamiseesi? Jokainen meistä joutuu tekemään työelämää määrittäviä valintoja. Missä olet ja millä taidoilla toimit 5, 10 tai 15 työvuoden jälkeen?

Ulkopuoliset paineet vievät meidät herkästi suorittajan tilaan, teet asioita, jotka eivät tunnu hyviltä tai omilta. Tai jäät odottamaan, sitten kun –todellisuutta, lapset kasvavat, jään eläkkeelle, sitten on aikaa itselle.

Tässä jaksossa opit, kuinka johdat itseäsi olemisen tilasta käsin, syvällä itseluottamuksella ja oikealla asenteella. 
Oivallat, kuinka viet ja käytät itsen johtamisen metamallia arjessasi.

Vahvista toimintakykyäsi ja johda arkeasi

✔  Valmennus koostuu neljästä jaksosta, jotka voit opiskella omassa tahdissasi neljän kuukauden aikana.

✔  Materiaali löytyy Campwire -verkkovalmennussivuilta, joihin saat oston jälkeen käyttöoikeuden.

✔  Kurssi koostuu valmennustallenteista sekä harjoitteista, joilla siirrät asioita käytäntöön.

Osta valmennus täältä:

Hinta sisältäen yhteensä neljä jaksoa 97 € (sis. alv 24 %).
Johda itseäsi, johda arkeasi ja löydä uusi draivi tekemiseesi!

P.S. Kurssin sisältö voidaan räätälöidä myös tiimivalmennukseksi. Kysy lisää!

Kouluttajat Teila ja Reijo

Teila Tanner on Mental Trainer ja valmentaja yrityksessä Valmennus Vuosikello. 

Reijo Mylläri on Mental Trainer ja valmentaja Rementorissa. Yhdessä autamme sinua omaksumaan onnistujan asenteen ja suorituskyvyn.

Meitä valmentajina yhdistää Mental Mangaement ja Self Leadership ajattelu-, tunne- ja toimintatavat.